Új termékek

Megtekintett termékek

Tanulás

Leértékelések

Gyártók

Grimm's számoló kártyák

GR40500

Mesekönyv-szerűen, számokkal és matematikai jelekkel illusztrált kártyapakli, számoló kártyák a Grimm's-től. Óvodásoknak és kisiskolásoknak, a matematikai ismeretek megszerzését elősegítő fejlesztő játék.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 57 hűségpont kapható. A kosarad összesen 57 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 135 Ft‎.


5 790 Ft‎

Egyéb infó

Ez a mesebeli hangulatú, aranyos mesefigurákkal megrajzolt kártyapakli segít a gyermekeknek a számokkal megismerkedni, az alapvető matematikai ismereteket gyakorolni és bővíteni. A pakliban számos kártyákat találtok, amiken kedves állatok szerepelnek, a kettes kártyán például két nyuszi, a hetesen hét pillangó testesíti meg az adott mennyiséget. Matematikai jelek is vannak, hogy az alapműveleteket elvégezd.

Művészien szép, játékos fejlesztő eszköz óvodások és kisiskolások számára, a tízes számrendszer és az egyszerűbb műveletek megismeréséhez.

Ismerd meg a párját, a KIEGÉSZÍTŐ SZÁMOKAT, mellyel a mélyebb ismeretek segíthetők elő.

48 darab kártya, a pakliban ötlettárat is találtok a játékhoz angol és német nyelven
A pakli tartalma:

  • 1 x 0, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, +, -, x, :, =
  • 2 x 4, 5, 6, 7, 8, 9
  • 3 x 3
  • 5 x 2
  • 10 x 1 

Méret: 7 x 10,5 cm

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's számoló kártyák

Grimm's számoló kártyák

Mesekönyv-szerűen, számokkal és matematikai jelekkel illusztrált kártyapakli, számoló kártyák a Grimm's-től. Óvodásoknak és kisiskolásoknak, a matematikai ismeretek megszerzését elősegítő fejlesztő játék.

Írd meg véleményed

Kellékek

23 hasonló termék: