Új termékek

Megtekintett termékek

Tanulás

Leértékelések

Gyártók

Grimm's babák pohárban

GR10580

Tipikus Waldorf jellegű, nyílt végű játék ez a különleges készlet. Minden babának saját pohara van, a szivárvány színei szerint mindenki megtalálja a helyét. 

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 170 hűségpont kapható. A kosarad összesen 170 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 401 Ft‎.


17 090 Ft‎

Egyéb infó

Klasszikus Grimm's babák, ők a hét jóbarát. Ugrás a pohárba és mennek veled, megunni őket nem lehet.

A hét pohárban hét színes figura ül, különlegességük, hogy mindegyikük különböző, Európában őshonos fából készül. Minden darab kézzel van faragva, így mind egy picit más, apró részleteiben. Élénk szivárvány színük, egyediségük szemlélteti a világ színességét és a diverzitás természetességét. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK sajátossága: a játékot nem tereli meghatározott mederbe, hanem engedi, hogy a gyerekek határtalan fantáziájuk segítségével bármilyen tulajdonsággal felruházzák a szereplőket. Így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, lehet masiniszta, utazó, bárki és bármi.

A babákat lehet öltöztetni, jóbarátként a zsebünkben vinni, lehet belőlük társasjátékhoz figura vagy a fantázia birodalom lakóinak népes tábora. Minden kézzel festett figuránk egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.

Kicsik számára kezdő játék készletként kifejezetten alkalmasak a KIS SZIVÁRVÁNNYAL együtt, a színek és az elemek száma elegendő ahhoz, hogy megismerjék a szabad játék élményét, és bevezessük őket a színek és formák változatos világába.

A babák illenek az OMNIBUSZHOZ, három jóbarát tud beleülni egyszerre.

Fejlesztő játék ötlet:

Soroljátok a babákhoz a hét napjait, mindegyikhez egyet-egyet. Így minden napnak meg lesz a saját babája, amit az adott napon helyezzetek a tartója tetejére. Hét végére minden baba a pohara tetején fog ülni, a következő héten pedig kezdhetitek elölről. Így követhetik a gyerekek tudatosan a hét múlását.

A készlet 15 darabos: 7 baba, 7 pohár, fa kerettel. 

Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).
Anyagok: egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj
Méretek: keret átmérője 19 cm, babák magassága 6,5 cm, átmérőjük 3 cm
Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's babák pohárban

Grimm's babák pohárban

Tipikus Waldorf jellegű, nyílt végű játék ez a különleges készlet. Minden babának saját pohara van, a szivárvány színei szerint mindenki megtalálja a helyét. 

Írd meg véleményed

Kellékek

23 hasonló termék: