Új termékek

Megtekintett termékek

Tanulás

Leértékelések

Gyártók

Grimm's lépcsős építő

GR42100

Meseszép szivárványszínekbe öltözött fából készült építő készlet, ami a játék mellett speciálisan használható a matematikai és térbeli gondolkodás elősegítésére. Montessori és Waldorf jellegű nyílt végű játék, a Grimm's-től.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Rendelhető 6-8 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 184 hűségpont kapható. A kosarad összesen 184 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 434 Ft‎.


18 490 Ft‎

Egyéb infó

Ez a lépcsős építő nagyon ötletes és hasznos kellék, hogy gyermekeinket bevezessük a színek, számok, arányok világába. Játék közben a kicsik megismerik az alap színeket, a színek segítségével pedig könnyebben megérthetik a számok és arányok egymáshoz való viszonyát. Építkezés közben a gyerekek fejlesztik térbeli látásmódjukat is. Ezt a játékot jó szívvel ajánljuk a Montessori és Waldorf irányzat elkötelezettjeinek!

Két kis türkiz hasáb egymásra téve pont olyan magas, mint egy darab zöld. Két zöld hasáb pedig épp akkora, mint a sárga, és így tovább...

A lépcsős építő már önmagában egy nagy építő készlet, minden fontos alap elem, kockák és hasábok megtalálhatók benne. Emellett speciálisan használható fejlesztéshez és tanuláshoz is. Mint minden nyílt végű játék, ez is nagyon sokoldalú, lehet vele tanulni, építeni, tanítós szerepjátékot játszani, egy szó mint száz, nagyszerű szórakozás!

Játékos tanuláshoz nagyon jól kiegészítik egymást a SZÁMOLÓS JÁTÉKKAL

A készlet 100 db hasábot tartalmaz, fa keretben.
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi összetételű olajjal kezelve
Méretek: keret: 22,5 cm, hasábok: 1-10 x 2 cm
Ajánlott életkor: 4 éves kor felett. A kisebb elemeket a gyerekek lenyelhetik, 3 éves kor alatt nem ajánlott.

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's lépcsős építő

Grimm's lépcsős építő

Meseszép szivárványszínekbe öltözött fából készült építő készlet, ami a játék mellett speciálisan használható a matematikai és térbeli gondolkodás elősegítésére. Montessori és Waldorf jellegű nyílt végű játék, a Grimm's-től.

Írd meg véleményed

Kellékek

26 hasonló termék: