Új termékek

Megtekintett termékek

Tanulás

Leértékelések

Gyártók

Grimm's jóbarátok matematikai műveletekkel

GR10582

5 jóbarát, akik segítenek megérteni a matematikát. Fából készült Grimm's babák, matematikai alapműveletekkel a hasukon. 

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 73 hűségpont kapható. A kosarad összesen 73 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 172 Ft‎.


7 390 Ft‎

Egyéb infó

Hogy játékosan tanuljátok a matematikát, segít neked az 5 jóbarát. Mindőjük hasán van egy jel, ami egy matematikai műveletet képvisel.

Gyűjtsetek terméseket, virágot, makkot, gesztenyét és gyakoroljátok az alapműveleteket. A babákra van festve az összeadás, kivonás, osztás, szorzás jele, az ötödik baba pedig az egyenlőségjelet viseli a hasán és alig várja, hogy játékosan fedezzétek fel, hogyan jön ki az eredmény.

A matematikus jóbarátok különlegessége, hogy három különböző, Európában őshonos fafajtából faragják őket, mind kézműves darab, festésük is kézzel történik, így mindegyikük egyedülálló és megismételhetetlen. Egyediségük szemlélteti a világ színességét és a diverzitás természetességét. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK sajátossága: a gyerekek fantáziája bármilyen tulajdonsággal felruházhatja őket, így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, idős vagy fiatal, bárki és bármi.

Gyakorláshoz tökéletes kiegészítőnek ajánljuk a Grimm's GOMBOKAT és GOLYÓKAT

A készletben 5 baba van: összeadás, kivonás, szorzás, osztás, egyenlőségjel. Fa keret tartozik hozzá.

Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).
Anyagok: egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj
Méretek: keret átmérője 10 cm, babák magassága 6,5 cm, átmérőjük 3 cm
Ajánlott életkor: 5 éves kor felett

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's jóbarátok matematikai műveletekkel

Grimm's jóbarátok matematikai műveletekkel

5 jóbarát, akik segítenek megérteni a matematikát. Fából készült Grimm's babák, matematikai alapműveletekkel a hasukon. 

Írd meg véleményed

Kellékek

26 hasonló termék: