Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's számolós játék
Grimm's számolós játék
14 490 Ft

Grimm's számolós játék

Grimm's számolós játék
Grimm's számolós játék
Grimm's számolós játék
Grimm's számolós játék
Grimm's számolós játék
Grimm's számolós játék
Grimm's számolós játék
Grimm's számolós játék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szivárvány színekbe öltözött fa játék, mely segít a számok és arányok megértésében. Waldorf jellegű játék, játékos tanulás gyerekeknek. Vedd kezedbe ezeket a színpompás elemeket, amelyekkel örömteli játékélményben és játékos tanulásban lehet részed, ismerkedj meg a színek, a számok és a törtek világával!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron
14 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 217 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Gyönyörű szivárványszínű Grimm's fajáték, mellyel egyszerű lehet a számolás, sőt, a törtek fogalma is. Olyan játékosan mutatja meg a számok világát, hogy észre sem veszed, de valójában a matematikát ismerteti meg veled. Ez a számolós játék nem csak tanuláshoz való, hanem egyben építő készlet, minden fontos alap elem, kockák és hasábok megtalálhatók benne. Mint minden nyílt végű játék, ez is nagyon sokoldalú, lehet vele tanulni, építeni, tanítós szerepjátékot játszani, egy szó mint száz, nagyszerű szórakozás!

A játék a tízes számrendszeren alapul, az egész számokat és a törtszámokat is bemutatja a hasábok és a színek segítségével. 10 tartó oszlopa van, amire fel tudjátok tűzni az elemeket. Két kis türkiz hasáb egymásra téve pont olyan magas, mint egy darab zöld. Két zöld hasáb pedig épp akkora, mint a sárga, és így tovább...


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája! Játékos matekozáshoz ajánljuk a Grimm's speciális, fejlesztéshez és tanuláshoz segédeszközként is használható játékait.

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a LÉPCSŐS ÉPÍTŐVEL, tovább színesítheted a tanulást a matematikus JÓBARÁTOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: készlet 34 darab elem, egy állvány tartozik hozzá


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi összetételű olajjal kezelve


Méretek: 26 x 13 cm, hasábok: 1-10 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett. A kisebb elemeket a gyerekek lenyelhetik, 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR11061
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!