Új termékek

Megtekintett termékek

Tanulás

Gyártók

Grimm's számolós játék

GR11061

Szivárvány színekbe öltözött fa játék, mely segít a számok és arányok megértésében. Waldorf jellegű játék, játékos tanulás gyerekeknek.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 131 hűségpont kapható. A kosarad összesen 131 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 309 Ft‎.


13 190 Ft‎

Egyéb infó

Gyönyörű szivárványszínű Grimm's fajáték, mellyel egyszerű lehet a számolás, sőt, a törtek fogalma is. Olyan játékosan mutatja meg a számok világát, hogy észre sem veszed, de valójában a matematikát ismerteti meg veled. 

A játék a tízes számrendszeren alapul, az egész számokat és a törtszámokat is bemutatja a hasábok és a színek segítségével. 10 tartó oszlopa van, amire fel tudjátok tűzni az elemeket. 

Két kis türkiz hasáb egymásra téve pont olyan magas, mint egy darab zöld. Két zöld hasáb pedig épp akkora, mint a sárga, és így tovább...

Ez a számolós játék nem csak tanuláshoz való, hanem egyben építő készlet, minden fontos alap elem, kockák és hasábok megtalálhatók benne. Mint minden nyílt végű játék, ez is nagyon sokoldalú, lehet vele tanulni, építeni, tanítós szerepjátékot játszani, egy szó mint száz, nagyszerű szórakozás!

Játékos matekozáshoz ajánljuk a Grimm's speciális, fejlesztéshez és tanuláshoz segédeszközként is használható játékait. Nagyon jól kiegészítik egymást a LÉPCSŐS ÉPÍTŐVEL, és tovább színesítheted a tanulást a matematikus JÓBARÁTOKKAL

A készlet 34 darabos, állvány tartozik hozzá.
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi összetételű olajjal kezelve
Méretek: 26 x 13 cm, hasábok: 1-10 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kor felett. A kisebb elemeket a gyerekek lenyelhetik, 3 éves kor alatt nem ajánlott.

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's számolós játék

Grimm's számolós játék

Szivárvány színekbe öltözött fa játék, mely segít a számok és arányok megértésében. Waldorf jellegű játék, játékos tanulás gyerekeknek.

Írd meg véleményed

Kellékek

20 hasonló termék: