Tisztítószerek

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Leértékelések

Sonett Súrolópor 450g Nagyobb

Sonett Súrolópor 450g

SO4010

Hatékony, különösen takarékos tisztítókoncentrátum a fürdőkád, WC, mosdó, tűzhely, lekozmált edények, háztartási tűzhely kormos részének és sok más felület tisztítására.

Bővebb leírás

Márka: Sonett

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 14 hűségpont kapható. A kosarad összesen 14 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 33 Ft‎.


1 450 Ft‎

Egyéb infó

Sonett súrolópor 450g

Hatékony, különösen takarékos tisztítókoncentrátum a fürdőkád, WC, mosdó, tűzhely, lekozmált edények, háztartási tűzhely kormos részének és sok más felület tisztítására.

Karcolásmentesen tisztít, a friss vízkőlerakódásokat is eltávolítja.

 

Alkalmazás: Sokoldalúan alkalmazható, megfelelő egészségügyi és konyhai területeken is, pl. mosdókagyló, WC, fürdőkád. Könnyen és karcmentesen eltávolítja az égett maradványokat a konyhai eszközökről, és a zsíros szennyeződéseket a gáztűzhelyről és a sütőről.

A habkő gyengéd tisztítóhatásának köszönhetően üvegkerámia gáztűzhelyekre, kerti bútorokra és kormos kandallókra is alkalmazható.

 

Adagolás: Adagolja a súrolóport a szennyezett felületre és tisztítsa meg egy nedves szivaccsal, kefével vagy ronggyal. Nagyon gazdaságos termék.

Az összetevők eredete és tulajdonsága:

A habkő egy bolyhos, puha vulkáni kő, amely a láva gyors hűlésének köszönhetően alakul ki. Ez a folyamat akadályozza meg az éles szegélyű kristályok kialakulását, amely finomra őrölt formájában egy különösen gyengéd, ugyanakkor hatékony tisztítószert képez.

A nátrium karbonát és szappan kombinációja a terméket kiváló zsír és más szennyeződés feloldására teszi képessé. A feloldott szennyeződést a természetes alumínium összetevők felszívják és megkötik, így távol tartják a tisztítandó felülettől..

A zsálya és cajuput illóolajok friss és kellemes illatot kölcsönöznek a terméknek, valamint csíragátló hatással is bírnak.

Különleges terméktulajdonság:

A folyékony termékekkel ellentétben, amelyek 70-80% -ban vízet tartalmaznak, a por alakú tisztítószerek gazdaságosabbak és hatékonyabbak.

 

Biológiai lebonthatóság:

A termék legtöbb mennyiségben habkövet tartalmaz, mely gazdag szilikátokban és ásványi anyagként nincs szüksége további bomlásra, hanem könnyen visszailleszkedik a természetbe.

A Nátrium-karbonát szintén ebben a formában található meg a környezetben, így szintén nincs szükség további lebontásra.

A szappan növényi olajokból készül, így azzal a különleges tulajdonsággal bír, hogy a használatakor a vízben mindig jelen lévő vízkővel só képző folyamatba lép és kalcium szappan keletkezik.  Ez az elsődleges lebomlás melynek során a felületaktív hatás semlegesítődik, a folyamat pár óra alatt lezajlik. A másodlagos 100 %-os biológiai lebomlás ezután mikroorganizmusok által történik, amikor a kalcium szappant vízzé és széndioxiddá alakítják.

Az OECD előírások alapján a szappan a biológiailag könnyen lebomló anyag osztályába tartozik.

A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

 

Összetevők:

List of ingredients as per EC 648/2004

Product declaration

%

Pumice, sodium carbonate, bentonite, sodium soap, perfume* (fragrance), linalool*, lemonene*   *certified organically grown

Sodium carbonate

Nátrium karbonát

5-15

 

Aluminia

Alumínium

5-15

 

Pumice powder

Habkő por

>30

 

Natural essental oils of sage, certified organically grown

Természetes esszenciális olajok zsályából ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

<1

 

Natural essental oils of cajuput, certified organically grown

Természetes esszenciális olajok cajuputból, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

<1

 

Balsamic additives, certified organically grown/collection from wild-growing plants

Balzsamos adalékok, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból/gyűjtésből vagy vadon termett növényekből

<1

 

Minősítések:

  • Vegan
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Sonett Súrolópor 450g

Sonett Súrolópor 450g

Hatékony, különösen takarékos tisztítókoncentrátum a fürdőkád, WC, mosdó, tűzhely, lekozmált edények, háztartási tűzhely kormos részének és sok más felület tisztítására.

Írd meg véleményed

Kellékek

7 hasonló termék: