Tisztítószerek

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Leértékelések

Sonett Zsíroldó tisztítószer narancsolajjal, 0,5 l Nagyobb

Sonett Zsíroldó tisztítószer narancsolajjal, 0,5 l

SO4055

Bőrkímélő, koncentrált tisztán növényi tisztítószer, mely bio narancsolajat tartalmaz. 

Bővebb leírás

Márka: Sonett

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 13 hűségpont kapható. A kosarad összesen 13 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 31 Ft‎.


1 390 Ft‎

Egyéb infó

Oldja a konyhában és a műhelyben lerakódott erős zsír- és olajszennyeződéseket anélkül, hogy az érzékeny felületeket megtámadná. Általános tisztítószer, amely minden vízálló felületen eltávolítja a zsíros és makacs szennyeződéseket (pl. padlón, ablakon, kályhán, sütőn, fém felületeken, konyhai, WC és műhely területeken). 

Adagolás
Szennyeződéstől függően alkalmazza a terméket hígítatlanul vagy legfeljebb 1 10 hígítással. 
Padló és ablak tisztításához 10 liter vízhez 5 ml tisztítószer ajánlott. Az adagolást segíti a fedőkupakon található beosztás.

Az összetevők eredete és tulajdonságai 
A cukorból, növényi keményítőből és kókuszolajból származó cukor felületaktív anyagok, valamint a szintén kókuszolaj és kén reakciójából származó kókuszzsíralkohol-szulfát, mint aktív hatóanyagok, együttesen a szappanokéhoz mérhető tisztítóerővel rendelkeznek, de szemben velük a vízkeménység nem befolyásolja hatékonyságukat. Mindkét összetevőt az emberi bőr nagyon jól tolerálja.
A narancshéj kivonat tovább erősíti a termék zsíroldó hatását.

Különleges terméktulajdonság
A termékben lévő aktív hatóanyagok különösen bőr- és környezetbarátok, amely egyre fontosabb szempont lesz a termékek megítélésében.

Biológiai lebonthatóság 
A növényi összetételnek és a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően megmarad az összes összetevő természetes molekula struktúrája, amely lehetővé teszi a mikroorganizmusok számára a teljes lebontást.
A cukor felületaktív anyagokat és a kókuszzsíralkohol-szulfátot az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.
A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Sonett Zsíroldó tisztítószer narancsolajjal, 0,5 l

Sonett Zsíroldó tisztítószer narancsolajjal, 0,5 l

Bőrkímélő, koncentrált tisztán növényi tisztítószer, mely bio narancsolajat tartalmaz. 

Írd meg véleményed

Kellékek

8 hasonló termék: