Újszülött pelenkák

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Pop-in újszülött pelenkakülső

Pelenka nedvességzáró külső újszülötteknek 2kg-5,5kg

Bővebb leírás

Márka: Pop-in

Ennek a terméknek a megvásárlásával 26 hűségpont kapható. A kosarad összesen 26 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 61 Ft‎.


2 690 Ft‎

Egyéb infó

Az első hetekre érdemes kis méretű pelenkakülsőt használni, majd utána áttérni az egyméretes (méretállítós) pelenkákra a jobb illeszkedés, kevesebb baleset érdekében.

A Pop-in pelenkák népszerűsége változatlan, azonban a az első hetekben és a vékonyabb típusú babáknak bizony nagy az egyméretes rendszer. Ezért fejlesztették ki sok szülő nagy örömére a pop-in újszülött pelenkákat, amelyek pelenkakülső része külön is megvásárolható!

A külső pelenka kitörölhető, így más pelusbelsővel (tetrapelussal, moltonnal...stb) is használható. Kapható újszülött szettben is, amely 6db pelenkakülsőt és 10 betétet, pelenkabelsőt tartalmaz.

Javasoljuk pelenkapapír használatát, hogy a székletet könnyen el tudjuk távolítani. Anyatejes babáknál a Disana papírbetétet ajánlanánk

Az ár egy darab külsőre vonatkozik.

Ajánlott betét még újszülött külsőhöz a prefold Kikko újszülött méret, melyet később is tudtok használni!

A színek pasztell színek, ha valamelyik szín különösen szeretnéd, kérjük írd be a megjegyzésbe. Alap esetben vegyesen küldjük.

Hozzászólások

Értékelés 
2016-05-06

Juli

Nekünk nem jött be. A babám 3 kilóval született és a lábaknál sokáig nem illeszkedett. A legnagyobb bajom vele mégis az anyaga, ami túl vastag a lábaknál, deréknál, egyáltalán semmi puha borítás nincs rajta és nagyon megnyomta a baba bőrét.

  • 2 emberből 2 találta ezt hasznosnak
Értékelés 
2015-12-08

Mónika

Mi nagy babára számoltunk, az is lett a lányom, 4500gr 55 cm, ezért sokáig gondolkodtam megvegyem-e a newborn méretet... de pont jó lett!!! :-) Most 2 hónapos a lányom és még mindig használjuk. A legjobb választás! Mi Xkko prefold pamutpelenkával használjuk - a legjobb döntés. :-) Ajánlom!

  • 3 emberből 3 találta ezt hasznosnak

Írd meg véleményed! :)

Írd meg véleményed

Pop-in újszülött pelenkakülső

Pop-in újszülött pelenkakülső

Pelenka nedvességzáró külső újszülötteknek 2kg-5,5kg

Írd meg véleményed

Kellékek

24 hasonló termék: