Utazás

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Popin autós ülésvédő

Pop-in praktikus ülésvédő vidám színekben

Bővebb leírás

Márka: Pop-in

Ennek a terméknek a megvásárlásával 48 hűségpont kapható. A kosarad összesen 48 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 113 Ft‎.


4 890 Ft‎

Egyéb infó

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy megvédjük az autósülést vagy a babakocsit az összes olyan meglepetéstől, ami minden babánál előfordulhat. Evés-ivás a kocsiban, vagy a babakocsiban.

Többé nem kell aggódni hogy hogyan kell kiszedni a "balesetes" foltokat. A különleges kialakítása miatt minden esetben szárazon tartja az ülést.

- Vízálló
- Könnyedén foltmentesíthető
- Mosógépben mosható
- Egyszerűen le-, felszerelhető
- Kompatibilis szinte minden üléshez

Méret: 41 cm x 31 cm.
Összetétel: 100% poliészter laminált TPU membrán.

Hozzászólások

Értékelés 
2017-01-17

Vargáné Kirschner Ildikó

A ülésvédő szép, minőségi termék. Csak egy észrevétel: Szerencsésebb lenne, ha a belső ülésméret szélességét tüntetnék fel honlapjukon és külön az oldalfülek méretét, mert ez így megtévesztő. Szerintem azt is fel kellene tüntetni, hogy hány éves kortól vagy korban ajánlott. Az ülésvédő olyan pici, hogy pld. egy két éves korú, pelenkás gyermek esetében az autós gyermek ülést csak a pisi balesetek esetében védi meg. Ha a gyermek eszik a kocsiban, a morzsa úgy is szétszóródik minden felé, az ital pedig rossz esetben a ruhájára folyik.

Értékelés 
2016-01-06

Bianka

A kislányom imád nassolni az autóban, ami persze nem kevés morzsával jár:) Így viszont elég kivennem az ülésvédőt, és könnyen kirázom vagy ki is moshatom. Plusz, tök cukin néz ki:)

Írd meg véleményed! :)

Írd meg véleményed

Popin autós ülésvédő

Popin autós ülésvédő

Pop-in praktikus ülésvédő vidám színekben

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: