Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Vízbenszülés - Gyakorlati útmutató szülőknek és szülés körüli segítőknek

Vízbenszülés - Gyakorlati útmutató szülőknek és szülés körüli segítőknek
Vízbenszülés - Gyakorlati útmutató szülőknek és szülés körüli segítőknek

Ha vágyad a víz közelsége, a vízben szülés, akkor ez a te könyved!

Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A nők ősidők óta ismerik a víz lazító, fájdalomcsillapító hatását. A közérzetjavító házi praktikák tárházának mindig is részét képezték a különféle borogatások és fürdők, így a vajúdás megkönnyítésére használatos “vizes” eszközök is egyidősek az emberiséggel.Bár háborítatlan körülmények között szinte minden várandós anya használ valamilyen formában vizet a vajúdáshoz a meleg borogatástól a zuhanyzáson át a teljes vízbe merülésig, a vízbenszülés csak napjainkban kezd egyre elfogadottabbá, és látványos hatékonysága révén egyre népszerűbbé válni.

Átfogó útmutatónak szánt könyvünket haszonnal forgathatják mindazok, akik várandós vagy gyermeket tervező szülőként szeretnének a vízbenszülés választásával ismerkedni, de azok is, akik szülészeti szakemberként szívesen bővítenék a praxisukban elérhető lehetőségeket.A hivatásos segítők elmélyíthetik ismereteiket a vízbenszülés kíséréséhez kapcsolódó készségekről, növelve magabiztosságukat azon esetekre, ha szülőágy (vagy más “szárazföldi” helyszín) helyett vajúdókád mellett adódik alkalmuk szolgálatot tenni.

A szerző a tőle megszokott közérthető egyszerűséggel, gyakorlatközpontúan tárja az olvasó elé a víz hatásait a szülésre – kitérve többek között a fájdalomcsillapításra és a magzat optimális beilleszkedéséhez hozzájáruló tényezőkre is –, a biztonság kapcsán felmerülő kérdésekre pedig a szakirodalom evidenciái szolgáltatnak válaszokat. Leírást kapunk a vízzel támogatott vajúdás tárgyi és készségbeli eszköztáráról, vagyis részletes válaszokat azokra a kérdésekre, hogy hol, mikor és hogyan jó vízben szülni. Szó esik a vízi szülésfelkészítésről, a vízben született babák életkezdetének jellegzetességeiről, sőt még a babaúszásban és a vízi szülésélmény-feldolgozásban rejlő önismereti és terápiás lehetőségekről is.


Noll A. Nandu holisztikus bába, diplomás szülésznő, vízi masszázs- és mozgatásterapeuta, maga is vízben szült, öt gyermekes édesanya.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786150092898
Cikkszám
9786150092898
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!