Várandósság, szülés

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Leértékelések

Az a 9 hónap Nagyobb

Az a 9 hónap - átdolgozott, új kiadás

9789633553527

Útmutató leendő édesanyáknak és édesapáknak. A gyermekvárás időszakát hónapról hónapra követve, minden lehetséges kérdésre válaszol

Bővebb leírás

Márka: Könyv

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 64 hűségpont kapható. A kosarad összesen 64 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 151 Ft‎.


6 490 Ft‎

Egyéb infó

Reméljük, hogy ez a könyv minden kérdésre választ ad, oldja a szorongásokat, hozzásegít ki-ki nyogodtabb éjszakai álmához. Aki tudja, mire várhat, azt kevesebb csalódás és több öröm fogja érni.

Teljesen átdolgozott új kiadás!

A szülészet legfrissebb eredményeire építő kötetből a gyermekvárásra, a szülésre és a leendő szülők életmódjára vonatkozó minden fontos információ megtudható.

A neves szerzők tanácsokat adnak a fogamzási tervvel és az orvosválasztással kapcsolatban, bemutatják a szülés lehetséges módozatait, hónapról hónapra ismertetik a várandóssággal együtt járó testi és lelki változásokat, kitérnek a terhesség alatti szexuális életre, felkészítenek a második gyermek érkezésére és az ikerterhességre – de mindez csupán töredéke annak a rengeteg kérdésnek és problémának, melyekre a könyv megnyugtató válaszokat ad.
A teljesen átdolgozott kiadás újdonsága a várandósoknak szóló tornagyakorlatokat bemutató rész, az Apáknak feliratú keretesek pedig ahhoz nyújtanak segítséget, hogy a babavárás közös élmény legyen a leendő szülők számára. Az egyes fejezetekhez kapcsolódó illusztrációkon hónapról hónapra nyomon követhető a magzat fejlődése, a vajúdás, a szülés, a gyermekágyi időszak és a szoptatás idejére pedig tengernyi hasznos tanácsot kapnak az ifjú szülők. 
Megnyugtató válaszok a legkülönfélébb kérdésekre: 


• Császármetszéssel szültem az első gyermekem. Van esélye annak, hogy a második természetes úton szülessen? 
• Ihatok-e kávét, ha babát várok? 
• Árthat a mobilozás a magzatnak?
• Hiányt szenved-e később a pici, ha a terhesség alatt nem iszom tejet? 
• Honnan lehet tudni, hogy a baba jól fekszik-e szüléskor? 
• Ma nem éreztem, hogy rugdosott volna a babám. Csak nincs valami baj vele? 
• Van-e lehetőség arra, hogy a szüléskor köldökzsinórvért vetessek le a babától?

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Az a 9 hónap - átdolgozott, új kiadás

Az a 9 hónap - átdolgozott, új kiadás

Útmutató leendő édesanyáknak és édesapáknak. A gyermekvárás időszakát hónapról hónapra követve, minden lehetséges kérdésre válaszol

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: