Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Eskimo-3 Kids omega-3 rágótabletta D-vitaminnal gyerekeknek 27db


Omega-3 zsírsavakban gazdag lágyzselatin rágótabletta gyerekeknek D-vitaminnal, mely hozzájárul az agy, a szemek, a csontok és az immunrendszer normál működéséhez. Már 3 éves kortól adható készítmény finom eper-narancs-citrom ízben.


Kiszerelés
27 db
Nincs raktáron
7 990 Ft
Egységár: 296 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Az új Eskimo-3 Kids rágótabletta omega-3 zsírsavakban gazdag étrendkiegészítő készítmény D-vitaminnal egészült ki a komplexebb hatás érdekében! Az Eskimo termékcsalád legújabb, eper-narancs-citrom ízesítésű tagján - mely már 3 éves kortól adható -, az Eskimo Kids halolajaknál kevésbé érezhető a hal íz, és formulájánál fogva is azoknak a gyermekeknek ajánlott, akik egyáltalán nem bírják az Eskimo Kids halolajak enyhén halas ízét vagy olajos állagát.


A lágyzselatin tabletták adagonként 270 mg DHA (dokozahexaénsav) zsírsavat és 54 mg EPA (eikozapentaénsav) zsírsavat tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a normál agyműködés és a szem egészségének fenntartásához.


Az omega-3 sejtjeink alkotóeleme, amit a vitaminokhoz hasonlóan szervezetünk nem képes előállítani. Az omega-3 EPA és DHA zsírsavak nagy mennyiségben a mélytengeri halakban találhatók meg, melyek étrendünkből szinte teljesen hiányoznak.


Mivel a gyermekek agyának, látásának és szervezetének optimális fejlődéséhez és működéséhez elengedhetetlenek ezek a zsírsavak, fontos, hogy folyamatosan szervezetük rendelkezésére álljanak az omega-3 zsírsavak. Ez legegyszerűbben és leghatékonyabban biztonságos forrásból származó halolaj készítménnyel pótolható.


A D-vitamin szükséges a gyermekek csontjainak normál növekedéséhez és fejlődéséhez, hozzájárul a csontok, a fogak és az izmok állapotának fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.


Az Eskimo-3 Kids rágótablettában a fő összetevői közt megtalálható a többszörösen telítetlen zsírsavak mellett a kolin és a biotin.


Összetétel, adagolás, fontos tudnivalók


Napi adag/1 db kapszula tartalma:


Omega-3 zsírsavak                  362 mg


   -  DHA (dokozahexaénsav)    270 mg


   -  EPA (eikozapentaénsav)      54 mg


Kolin                                        21 mg


Biotin                                       25 µg


D-vitamin                                 10 µg


Kiszerelés: 27 db lágyzselatin rágótabletta, egyesével csomagolva buborékcsomagolásban.


Napi adag: 1 db lágyzselatin tabletta


Felhasználási javaslat: 3-12 éves korig


Minőségét megőrzi: A gyártás időpontjától számított 2 évig (lásd a doboz alján). Napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó.


A termék nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőt.


Gyártó:  Concordix/Vitux A/S, Brynsveien 11-13, N-0667 Oslo, Norvégia


Forgalmazó: Midsona Sverige AB, Dockplatsen 16, 211 19 Malmö, Svédország 


Magyarországi forgalmazó: OmegaWellness Kft.


A D-vitamin szükséglet nem fedezhető csak étrendi úton. A szervezetbe kerülő egyes anyagok (ólom, kadmium), valamint egyes gyógyszerek növelik a vitaminszükségletet.


A D-vitamin elősegíti a kalcium és a foszfor felszívódását a bélcsatornából, és közvetlenül befolyásolja a csontképződést. 


A kolinról


A kolin tulajdonképpen a B-komplex egyik tagja, amit amiatt nem sorolnak a B-vitaminok közé, mert  szervezetünk nem csak külső forrásból képes hozzájutni, hanem képest azt szintetizálni is.


A kolin számos fontos biológiai folyamatban vesz részt, ezért rendkívül fontos szerepe van a szervezet normál működésének fenntartásában. Egyik legfontosabb hatása, hogy segít megőrizni a sejthártya épségét, valamint szerepet játszik a sejten belüli és a sejtek közti, zökkenőmentes kommunikációban. Emellett képes áthatolni az ún. vér-agy gáton, így közvetlenül az agysejtekbe jutva acetil-kolin – egy emlékezést segítő vegyület – képződik belőle, így támogatja az agyműködést, koncentrációt és a memóriát.


A kolin több élelmiszervben is megtalálható, legnagyobb mennyiségben lecitin, tojássárgája, máj, sörélesztő és búzacsíra fogyasztásával juthatunk hozzá.


A biotinról


A biotin, másnéven B7-vitamin  vagy H-vitamin egy vízben oldódó vitamin, ami nélkülözhetetlen a normál zsír-, fehérje- és szénhidrát anyagcsere folyamatokban, sőt segít abban is, hogy a bőr egészséges legyen. A biotin hiány miatt kialakuló betegségek listáján az élen állnak olyan bőrbetegségek, amik a gyermekeknél gyakran előfordulnak (pl. ekcéma, bőrgyulladás).


Egyre több kutatás látszik bizonyítani, hogy a biotin a fenti hatásokon túl hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.


Az élelmiszerek közül a tojássárgájában, a májban, a paradicsomban, a rizsben, a mogyoróban, a teljes kiőrlésű gabonákban és a hüvelyesekben fordul elő nagyobb mennyiségben.


 


Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, az eredményeket garantálni nem tudjuk.


 

Adatok
Márka
Eskimo
Kiszerelés
27 db
Cikkszám
590009
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
I. Krisztina
2022.10.15
A kisfiam csak ebben a formában fogadja el az Omega3-t, ezért már régóta ezt a terméket vásároljuk.
Tóthné Hornyàk Erika
2022.03.31
Nagyon szeretik a gyerekek.