Vitaminok, étrendkiegészítők

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital Nagyobb

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital

EMOCIO

Emóció 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital flavonoiddal

Bővebb leírás

Márka:

Ennek a terméknek a megvásárlásával 82 hűségpont kapható. A kosarad összesen 82 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 194 Ft‎.


8 290 Ft‎

Egyéb infó

Emóció 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital flavonoiddal
Mire használjuk az Emóció italt?
  • Bélflóra harmonizálás
  • C-vitamin forrás
  • Immunmodulálás
  • Szabadgyök lekötés
  • Székrekedés ellen
  • Vitaminizálás
  • Bélrendszeri problémák

Az EM alapelve: sokkal könnyebb és értelmesebb létrehozni egy kedvező mikroflórát, mint a kedvezőtlent elpusztítani. Erre az alapelvre építve dolgozták ki az EMÓCIÓ 7,84 étrend-kiegészítő ital összetételét, hogy segítsen helyreállítani és megőrizni a szervezet egyensúlyát és a jó közérzetet.

Többféle jótékony hatású baktériumot (például Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactococcus lactis , Saccharomyces cerevisiae), flavonoidot (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, mely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat. „Az emberi test legfőbb károsítója az aktív lekötetlen oxigén. Habár egyrészről az aktivált oxigén elpusztítja a testbe behatolt kórokozókat, így tehát elengedhetetlen az ember számára, másrészről, ha túl sok keletkezik belőle, nagy kárt okoz a sejtekben és a génekben. A szabad gyökű oxigén által előidézett oxidáció jelenti a testben az öregedést és a betegségek keletkezését. A növény leveleiben, a gyümölcsökben található flavonoidok csoportjához számos vegyület tartozik. Többek között a zöldség, a gyümölcs, a mezei növények és a gyógynövények tartalmazzák ezeket és az a kémiai funkciójuk, hogy lekössék az aktivált oxigént, elősegítsenek különböző enzimtevékenységeket vagy gátolják azokat. Megkötik az aktivált oxigént, maguk ártalmatlan erőteljes antioxidánsok, melyek a semleges zsírok és a koleszterin lerakódását akadályozzák meg, a testet megvédik az erek és hajszálerek oxidatív károsodásaitól és az is ismert, hogy elősegíti a szív és agyi erek egészséges működésének fenntartását.

Az immunitás azt a képességet jelenti, hogy a testbe kívülről behatoló anyagokat megtámadja, elhárítsa és adott esetben megsemmisítse. Ezt a képességet antioxidációs erőnek is tekinthetjük. A kiváló antioxidáns szedése az immunerők erősítésével jár együtt.” Shigeru Tanaka – Egészségesen és életerősen antioxidánsokkal Az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. Az Emóció 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro – mezo - , és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

Az Emóció flakonján ez szerepel: 1 cm3-ben 300.000.000, körülbelül az élő csíraszám.

Figyelem:  Az Emóciót ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

Gyártó: 
EM Technology Hungary Kft.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital

Emóció 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital flavonoiddal

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: