Vitaminok, étrendkiegészítők

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Iskolakezdő csomag - Eskimo Kids halolaj narancs ízben- ajándékkal Nagyobb

Iskolakezdő csomag - Eskimo Kids halolaj narancs ízben- ajándékkal

390008

Ajándékkal a készlet erejéig!
Támogasd gyermeked szervezetét, agyának és idegrendszerének optimális működését az Eskimo-3 Kids omega-3 tartalmú halolajjal narancs ízben, és mi most ajándék tolltartót adunk hozzá!

Bővebb leírás

Márka:

Ennek a terméknek a megvásárlásával 99 hűségpont kapható. A kosarad összesen 99 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 234 Ft‎.


9 970 Ft‎

Egyéb infó

CSOMAG LEÍRÁS

Az Eskimo Kids halolaj pedig a könnyebb tanulásért, fokozott koncentrációért, az olvasási készség fejlesztéséért és a szervezet támogatásáért felelős.

Eskimo-3 Kids - könnyebb tanulás, fokozott koncentráció

Gondtalan iskolakezdés? Nem lehetetlen! Iskolakezdő csomagunkkal egészen biztos, hogy nem lesz gond a tanulással! Az Eskimo-3 Kids szellemi teljesítményt fokozó, gyulladáscsökkentő, immunrendszer támogató hatásával könnyen átvészelhetővé teheted gyermeked számára az iskolakezdést, az ajándék tolltartó pedig jól jöhet a mindennapokban!

A CSOMAG TARTALMA:

2 db Eskimo Kids halolaj omega-3 tartalommal, narancs ízben

+ ajándék tolltartóval

Az Eskimo Kids gyerekeknek készült étrend-kiegészítő halolaj készítmény 1 éves kortól.

A halolaj hidegvízi, mélytengeri halak húsából készült, és a fejlődő gyermeki szervezet számára szükséges arányban tartalmazza a természetes omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakat, és a természetes E és D vitamint.

Az Eskimo Kids tisztított, biztonságos halolaj, hatékonyságát és pozitív hatásait 17 nemzetközi klinikai tanulmány bizonyítja, az egyedüli olyan készítmény a piacon, amelyik több mint 6 hónapig nem avasodik meg!

1 éves kortól 12 éves korig adható!A narancs  ízesítésnek köszönhetően a gyerekek hamar megkedvelik!

Az Eskimo-Kids napi adagja gyermekeknek 1 teáskanál (5 ml), melyben 5 mikrogramm D vitamin van, amely 200 NE-nek felel meg (NE=Nemzetközi Egység). Omega-3 tartalom: 1 üveg halolaj = kb. 3 kg tengeri hal

Kiszerelés: 2* 105 ml

Mennyi hatóanyag van 1 kanál Eskimo Kids halolajban?Természetes halolaj: omega-3 EPA és DHA, omega-6, természetes repce olaj, természetes D és E vitamin, természetes aromák, antioxidánsok: lecitin, aszkorbil-palmitát (A C-vitamin egyik zsírban oldódó változata, mely a legtöbb gyümölcsben és zöldségfélében előfordul).

Egy kávéskanál Eskimo Kids (2,5 ml / napi mennyiség) 205 mg EPA-t, 140 mg DHA-t, 3,35 mg E-vitamint és 2,5 mcg (mikrogramm) D-vitamint és repce olajat tartalmaz. A napi maximum egy teáskanál Eskimo Kids (5 ml / napi mennyiség) 460 mg EPA-t, 280 mg DHA-t, 6,7 mg E-vitamint és 5 mcg (mikrogramm) D-vitamint és repce olajat tartalmaz.

Az omega-3 sejtjeink alkotóeleme, amit a vitaminokhoz hasonlóan szervezetünk nem képes előállítani. Az omega-3 EPA és DHA zsírsavak nagy mennyiségben a mélytengeri halakban találhatók meg, melyek étrendünkből szinte teljesen hiányoznak.

Mivel a gyermekek agyának, látásának és szervezetének optimális fejlődéséhez és működéséhez elengedhetetlenek ezek a zsírsavak, fontos, hogy folyamatosan szervezetük rendelkezésére álljanak az omega-3 zsírsavak. Ez legegyszerűbben és leghatékonyabban biztonságos forrásból származó halolaj készítménnyel pótolható.

Az akció szeptember 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Iskolakezdő csomag - Eskimo Kids halolaj narancs ízben- ajándékkal

Iskolakezdő csomag - Eskimo Kids halolaj narancs ízben- ajándékkal

Ajándékkal a készlet erejéig!
Támogasd gyermeked szervezetét, agyának és idegrendszerének optimális működését az Eskimo-3 Kids omega-3 tartalmú halolajjal narancs ízben, és mi most ajándék tolltartót adunk hozzá!

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: