Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

BambinoMio Miosolo Feline Fiesta zsebes pelenka

A márka alapelvei: tartósság, újrahasználhatóság és környezeti tehercsökkentés.

Mintás zsebes pelenka a Bambinomio ismert pelenkagyártótól

Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
8 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 270 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Az új Miosolo textilpelenka a legegyszerűbben használható zsebes pelenka, a bevált Bambinomio minőség és jó illeszkedés jellemzi.


Az egyszerű kezelhetőséget a pelenka feladása során az optimalizált Velcro ® tépőzár csíkok biztosítják, melyeknek köszönhetően a pelenka tökéletesen illeszkedik a gyermekre. Két sor patent segíti a pelenka méretének beállítását születéstől  a szobatisztaságig. Egyedi módon kombinálja az „all in one“ és a zsebes pelenkák előnyeit, egy teljesen új kategóriát teremtve.


Tulajdonképpen egy zsebes pelenka, mikroszálas betéttel, de a betét hozzá van varrva a pelus hátrészéhez, így nem kell keresgélni a hozzátartozó betétet száradás után.


Extra nedvszívó képességű és ugyanakkor gyorsan száradó rész kapcsolódik a pelushoz, amely egy mozdulattal kivehető vagy tehető bele.  Szükség esetén mioboost pelenkabetét behelyezésével még növelhetjük a nedvszívó képességet.


További jellemzők:  Az extra nedvszívó mag elvezeti a nedvességet a baba bőrétől a pelusba; Az elválasztó mindig száraz közbenső réteg megakadályozza a nedvesség visszaszivárgását a baba bőréhez, és egyúttal könnyen tisztítható, ha széklettel szennyeződik; Az egyedi kicsúsztatható extra nedvszívó mag fülekkel rendelkezik, az egyszerű kiemelés és visszahelyezés érdekében.


 


Mosógépben mosható 60 °C-on.


 


A Bambinomio márkáról:


Bambino Mio az egyik legnépszerűbb mosható pelenka márka. Egy családi vállalkozásból indult és több, mint 20 éve van jelen, immár világszerte, Magyarországon az elsők között népszerűsítette a mosipelust.  Az elmúlt időszakban 60 díjjal jutalmazták a Bambino Mio-t.










Adatok
Méretezés
OneSize
Rögzítési mód
Tépőzáras
Fő anyag
Mikroszál
Márka
Bambinomio
Cikkszám
SOFEL
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!